Kirjautuminen

Rekisteröidy

Unohditko salasanasi?

HC IMPORT OY

Toimitusehdot

Tilauksen voi tehdä internetissä täyttämällä tilauslomakkeen tai vapaamuotoinen tilaus sähköpostitse (vaihtoehtoisesti voi soittaa tai faxata tilauksen HC Importin myyntiin).

Verkkokauppamme on tarkoitettu vain yrityksille ja yhteisöille.

Yrityksillä, kunnilla sekä valtiolla on mahdollisuus ostaa tavaraa laskulla. Laskutusasiakkaaksi hyväksytään luottotietojen tarkastamisen jälkeen kahden arkipäivän kuluessa.

Myyjä pidättää itsellään omistusoikeuden tuotteisiin, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitustavat
Toimitamme tilauksesi valintasi mukaan joko postitse, Kiitolinja tai nouto. Muut toimitustavat sovittava erikseen.

Toimituskulut
Toimituskulut lisätään hintaan painon ja tilavuuden mukaan ellei toisin sovita.

Toimitusaika
Toimitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta, mikäli tavaraa on varastossa.

Mikäli toimitus viivästyy siitä pyritään ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikki hinnat ALV: 0%.
Oikeudet hintamuutoksiin pidätetään. Hinnoitteluvirhe tilanteissa HC Importilla on mahdollisuus ilmoittaa asiakkalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus.

HC IMPORT Oy ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kaikilla HC Importin maahantuomilla ja myymillä tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu.Takuun voimassaolon edellytyksenä on, että tuotetta käytetään vain valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli tuotteessa, jonka olet ostanut HC Import Oy:stä, ilmenee takuuaikana virhe, tulee sinun ottaa viipymättä yhteys takuuhuoltoomme. Huom! Kaikkiin takuupalautuksiin HC Import Oy:lle tarvitaan palautuslupa eli RMA-numero. Saat RMA-numeron täyttämällä RMA-lomakkeen verkkosivuiltamme.

Myyjän korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole valvollisuutta korvata välilllisiä vahinkoja.

Kaikkiin tuotepalautuksiin HC Import Oy:lle tarvitaan palautuslupa eli RMA numero. Saat RMA numeron täyttämällä RMA-lomakkeen. Tarkempia tietoja palautuskäytännöistä ja ohjeet mahdollisia palautuksia varten saat soittamalla myyntiimme.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske avattuja tulostimien värikasetteja tai tulostustarvikkeita, ohjelmistoja, CD/DVD levyjä, asiakkaalle tilaustyönä rakennettuja tuotteita tai mitään käyttöönotettuja tuotteita. Tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa täysin samanlaisessa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä.

Tavaran saavuttua pyydämme teitä tarkastamaan lähetyksen ja ilmoittamaan mahdollisista puuttuneista tai viallisista tuotteista viipymättä. Huom! Kaikkiin tuotepalautuksiin HC Import Oy:lle tarvitaan palautuslupa eli RMA-numero. Saat RMA-numeron täyttämällä RMA-lomakkeen.

Myyjän korvasvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole valvollisuutta korvata välilllisiä vahinkoja.

Kaikissa lähetystä koskevissa kysymyksissä voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse mail@hcimport.fi tai puhelimitse 03-3444355.

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

  • HC IMPORT OY
  • Tyttölänkatu 3, 37100 NOKIA
  • 040-5859811
  • www.hcimport.fi